Horticontact 2023

Horticontact 2023

17 cm Y bodem

Interco ontwikkelde het afgelopen jaar een 17 cm Y bodem voor een teler van de Aire So Pure kwekersgroep. In deze Y bodem is een gesloten verlaging aangebracht zodat een waterreservoir ontstaat waar de plant een water/voedings voorraad kan vasthouden. Hierdoor ontstaat het optimale groeiklimaat voor een bepaald soort planten. Ook in de keten op weg naar de consument kan de plant zichzelf optimaal blijven voeden. Doordat gewerkt wordt met een wisselbodem is de container perfect te combineren met de traditionele 17 cm met waterfilmprikkers en afwaterende bodem.

14 cm potmodel bedrukken

Maatwerk, design en bedrukking, het is allemaal mogelijk! Zo produceren we voor KP Holland een 14 potmodel in een mooie lila kleur, waardoor het ton sur ton effect ontstaat. Met de exotische Curcuma haalt de afnemer de tropen in huis. Omdat informatie over de verzorging via bedrukking op de plantpot is gedrukt is een steeketiket niet meer nodig.

Orchid WG met 3 gepatenteerd items

In de vernieuwde Orchideeën container Orchid WG hebben wij alle innovaties kunnen samenvoegen. Naast de gepatenteerde wortelgeleiders ® die er voor zorgen dat de wortels niet uit de container groeien, heeft de container de gepatenteerde schuifkraag ® voor meer producten op een teelttafel, de gepatenteerde fixingbottom ® voor het recht insteken van de stokken en de verhoogde bodem ® voor meer luchtcirculatie in de plantcontainer.

 

 

Gerealiseerd door Meza & RM Webcreaties